Specijalna ponuda

Uridan bezvodni pisoari

Aktuelnosti »
print rss Bookmark and Share

pisoari, pisoar, bezvodni, ekoloski, efikasni, sanitarna tehnika, voda, usteda

27.06.2012.

Uridan bezvodni pisoari

NENAJO salon keramike je zvanični i ovlašćeni uvoznik Uridan bezvodnih pisoara za Srbiju.

U čemu su prednosti bezvodnog pisoara?

Štednja vode...
U proseku pisoar potroši 65.000 - 200.000 litara vode godišnje. Budući da približno 20% vode koja se potroši u poslovnim prostorima otpada na ispiranje pisoara, postoje značajni ekološki i finansijski podsticaji trenutnog smanjenja potrošnje vode.

Smanjenje operativnih troškova...
Održavanje postojećih pisoara s vodenim ispiranjem može biti vrlo skupo. IR senzori pokreta, ventili, cevi zahtevaju redovno održavanje. Bezvodni pisoari Uridan® priključuju se na standardnu cev sifona od 50mm te nije potrebno dodatno prilagođavanje instalacija čime se smanjuju operativni i troškovi održavanja.

Smanjenje troškova gradnje...
Kod novih objekata izbjegava se trošak postavljanja cevi, ventila i IR senzora čime se znatno smanjuju ukupni troškovi projekta. Viša higijenska razina... Uridan® -vi bezvodni pisoari pridonose čišćem i zdravijem izgledu sanitarnih prostorija. Nezavisna ispitivanja pokazala su da toaleti s bezvodnim pisoarima imaju manje bakterija i gljivica u odnosu na one s vodenim ispiranjem.

Lakše čišćenje i održavanje ....
Uridan® -ovi bezvodni pisoari čiste se antibakterijskim dezinfekcijskim sredstvom za čišćenje. Čišćenje je lakše u poređenju sa konvencionalnim pisoarima. Nema stvaranja vodenog kamenca.

PREUZMITE PREZENTACIJU O PROIZVODU U PPT-u

www.uridan.com

Princip rada

Kako Uridan® funkcioniše?

U pisoarima s vodnim ispiranjem branu između odvodnih cevi i prostora toaleta čini rastvor vode i mokraće. Miris mokraće posledica je oslobađanja amonijaka u dodiru mokraće s vodom. U Uridan®-ovim bezvodnim pisoarima biološki razgradiva tečnost (Urilock®) zamjenjuje vodu i mokraću u sifonu pa se neugodni mirisi ne šire. Mokraća koja ulazi u sifon URIDAN-a sa Urilock zapornom tečnošću, izlazi u jednakoj količini iz sifona u odvodne kanalizacione cevi. Biološki razgradiva tečnost traje tokom približno pet do sedam hiljada mokrenja, a jednostavno se menja postupkom koji traje svega nekoliko minuta.

Dnevno čišćenje

Kao bilo koji drugi tip pisoara, Uridan®, bezvodni pisoar je potrebno čistiti svaki dan. Čišćenje Uridan®-a je brzo i jednostavno zbog jedinstvenog dizajna bez unutrašnjih ivica gde se urin i druge nečistoće mogu skupljati. Prvo se pisoar ispere običnom vodom, što je vrlo jednostavno i efikasno zbog sloja voska po pisoaru koji onemogućava veće zadržavanje nečistoće na pisoaru tokom korišćenja. Nakon toga jednostavnim rasprskavanjem nanesite Uriclean® na nekorozirajući poklopac zatim unutrašnju i spoljnu stranu pisoara. Nakon toga očistite pisoar s mekom četkom, isperite ga s malo vode i osušite suvom krpom. Na kraju kao preventivu poprskajte Uriclean® i prebrišite papirom za jednokratnu upotrebu. Osim čišćenja Uriclean® stvara zaštitni film voska na površini pisoara koji sprećava zadržavanje urina pri sledećim korišćenjima. Kompletna dokumentacija sa instrukcijama za čišćenje isporučuje se sa svakom isporukom.

NE SMETE koristiti sredstva za čišćenje WC-a !
NE SMETE koristiti sredstva koja su na sulfo i kiselinskoj bazi.
NE SMETE koristiti sredstva koja nisu predviđena za čišćenje pocinkovanih armatura.

Možete biti sigurni u uspešnost našeg proizvoda samo ako koristite Uriclean®.

Održavanje

Urilock® (specijalna tečnost za prevenciju širenja neprijatnih mirisa) je potrebno zameniti nakon 7.000 upotreba pisoara. Vremenske periode u kojima je potrebno menjati Urilock® zavise od specifičnosti objekta u kojima je instaliran Uridan®. Urilock® je biorazgradiv i potrebno je zameniti ga čim se počne pojavljivati kroz otvore na nekorozirajućem poklopcu na dnu Uridan®-a. Velika prednost ovoga sistema je i ta što osoba koje zamjenjuje Urilock®, niti u jednom trenutku ne dolazi u dodir sa urinom, zbog toga sto nema umetaka ili mehaničkih delova koje je potrebno zameniti kako bi se sistem osposobio za ponovnu upotrebu.

Kratko uputstvo:
Izvadite poklopac s priloženim specijalnim ključem. Izvadite malu PVC cev s kleštima. Tečnost iz sifona iscuriti će, te nakon toga sve isperite s vodom .Izrotirajte i protresite PVC cev nekoliko puta da bi s nje isprali eventualne naslage. Isperite sve s vodom. Montirajte PVC cev ponovo na mesto. Napunite sifon s vodom. Vratite poklopac na svoje mesto.

VAŽNO ! Sipajte jednu bočicu Urilock®-a preko poklopca.
VAŽNO ! Nesmete nikad sipati Urilock® pre nego što vratite poklopac na svoje mesto.

Možete biti sigurni u uspešnost našeg proizvoda samo ako koristiti Urilock®.

 Primeri realizovanih projekata - načini postavljanja

      

     

     

     

     

PREUZMITE PREZENTACIJU O PROIZVODU U PPT-u

PREUZMITE UPUTSTVA ZA ČIŠĆENJE

PREUZMITE UPUTSTVA ZA SERVIS SIFONA

PREUZMITE UPUTSTVO ZA MONTAŽU I TEHNIČKI NACRT

 

 

 

 

 

 

 

Čitanja: 930 | Komentara: 0

Dodaj komentar