Specijalna ponuda

Bios - antibakterijska keramička pločica sa svojstvom samočišćenja

Aktuelnosti »
print rss Bookmark and Share

keramicke plocice, keramicka plocica, granitna keramika, kupatilo, kupatila, salon keramike, keramika, casalgrande padana, bios, italjanske keramicke plocice, italijanska keramika, spanska keramika, spanske keramicke plocice

02.07.2012.

Bios - antibakterijska keramička pločica sa svojstvom samočišćenja

Pedeset godina uspešnog poslovanja omogućili su italijanskom proizvodjaču keramičkih pločica Casalgrande Padana i njenom centru za razvoj da plasira na tržište mnoštvo inovativnih proizvoda i avangardnih tehničkih rešenja. Bios predstavlja posljednju generaciju u proizvodnji keramičkih pločica i najnapredniju tehnologiju: Bios je jedini proizvod od keramike koji 99.9% uništava bakterije potvrdjen od Odseka za Mikrobiologiju Univerziteta u Modeni. Antibakterijsko svojstvo bios.antibacterialceramics® ne nalazi se samo na površini pločice nego i u njenoj strukturi. Kao rezultat garantuje se antibakterijska efikasnost ne samo na  površini nego i u  unutrasnjosti keramičke pločice, što omogućava da se keramika koristi i u visokofrekventnim prostorima, jer s vremenom ne gubi svoja antibakterijska svojstva. Zahvaljujući inovativnim rešenjima u proizvodnji keramička pločica bios.antibacterialceramics® takođe postoji u poliranoj obradi. Keramickoj pločici bios.antibacterialceramics® nije potrebna svetlost da bi imala antibakterijska svojstva, a efikasna je i u uslovima vlage izuzetno pogodne za razvoj bakterija. Potpuno je bezopasna za ljudsko zdravlje i ne ispušta nijednu toksičnu supstancu. Antibakterijska svojstva keramike omogućena su zahvaljujući srebru čija su antibakterijska svojstva poznata vekovima. Bios keramička pločica ima oznaku LEED sertifikata kao izuzetna inovacija u dizajnu, a u ponudi je u širokoj paleti boja i dimenzija.

Pod pokroviteljstvom TOTO LTD. japanske kompanije, proizvodjač keramičkih pločica Casalgrande Padana je usavršio BIos keramiku koja sada ima svojstvo SAMOČIŠĆENJA.

POGLEDAJTE PREZENTACIJU O BIOS PLOČICI SA SVOJSTVOM SAMOČIŠĆENJA.


 

 

 

 

 

Čitanja: 542 | Komentara: 0

Dodaj komentar