Specijalna ponuda

Dyson Airblade ultrabrzi sušač za ruke - model V

Aktuelnosti »
print rss Bookmark and Share

susac za ruke Dyson Airblade, susaci za ruke, susac za ruke, susaci ruku, DysonAirblade susac za ruke

01.01.2013.

Dyson Airblade ultrabrzi sušač za ruke - model V

NENAJO salon keramike - sušači za ruke Dyson Airblade - ovlašćeni uvoznik za Srbiju

Za više informacija posetite naš sajt:  www.airblade.co.rs           

Telefon za informacije: +381 11 3119470

Sušač za ruke Dyson Airblade V

Pokreće ga najnoviji digitalni motor firme Dyson. Koncentrisana Airblade™ tehnologija. Debljine samo 10 cm. Higijenski suši ruke u 10 sekundi.

 

Pogledajte kratak film o proizvodu:DYSON AIRBLADE V

Digitalni motor Dyson

Najnoviji digitalni motor Dyson izrađivao se sedam godina - to je jedan od najmanjih potpuno integrisanih motora snage 1600 W. Radi se o jedinom motoru sušača za ruke koji je dovoljno snažan da usisava do 30 litara vazduha u sekundi kroz filter HEPA i suši ruke za 10 sekundi.

Ovaj energetski efikasan motor dugog veka trajanja digitalno se transformiše pri brzini od 6,000 puta u sekundi stvarajući veliku brzinu vrtnje ventilatora od 90.000 okretaja u minuti. Postoje samo tri pokretna dela pa nema kliznih prstenova ili četkica koje bi se mogle istrošiti.

 
Tanak profil

Zbog velikih motora drugi sušači za ruke mogu prilično izvirati iz zida. Njih će možda biti potrebno montirati na zid stvaranjem udubljenja, a to može biti skupo. Budući da sušač za ruke Dyson Airblade V korisiti najnoviji digitalni motor Dyson, on je dubok samo 10 cm. To znači da se može montirati na zid bez stvaranja udubljenja u zidu i dodatnih povezanih troškova.

 
10 sekundi sušenja veme

Testiranje temeljeno na protokolu P335 National Sanitation Foundation (NSF P335) pokazuje da je većina drugih sušača za ruke mnogo sporija nego što to tvrde njihovi proizvođači. Kod sporih sušača za ruke mnogi ljudi odustaju od sušenja. Ali mokre ruke mogu proširiti do 1000 puta više bakterija od suvih.

Testiranje temeljeno na protokolu NSF P335 dokazuje da su sušači za ruke Dyson Airblade™ najbrži. Sušač ruku Dyson Airblade V higijenski suši ruke u samo 10 sekundi.

Za više informacija o protokolu NSF P335 kliknite ovdje

10 sekundi sušenja vrijeme
 
Sušač za ruke koje osigurava najbolju higijenu

Drugi sušači za ruke nisu higijenski. Oni iz vazduha u toaletnom prostoru ne filtriraju bakterije i viruse. Usisavaju prljavi vazduh koji potom izduvavaju nazad na ruke. Sušač za ruke Dyson Airblade V koristi filter H13 HEPA. Zadržava 99,9% bakterija i virusa iz vazduha toaletnog prostora, tako da su ruke osušene pročišćenim, a ne prljavim vazduhom.

Samo su sušači za ruke Dyson Airblade™ higijenski sertifikovali nezavisni javni zdravstveni stručnjaci, NSF international. Nijedan drugi sušač za ruke ne zadovoljava sve delove protokola P335 NSF-a. Uz kratko vreme sušenja i filter H13 HEPA, sušačo za ruke Dyson Airblade V radi bez dodira te ima antimikrobiološku oblogu.

 
Manji troškovi održavanja

Drugi načini sušenja ruku skupi su za održavanje. Papirnate ubruse potrebno je stalno puniti i odlagati. Većina ostalih sušača za ruke je spora, a mnoga troše grijaći element i troše značajnu količinu električne energije.

Održavanje sušača za ruke Dyson Airblade V stoji godišnje do 69% manje od održavanja ostalih sušača za ruke i do 97% manje od papirnatih ubrusa.

 

Manji troškovi održavanja
 
 
 
Posebno suši svaku ruku

Većina sušača za ruke ima uzak snop vazduha koji tera vodu oko ruku ne sušeći celu površinu i ostavljajući delove ruku mokrima. Sušač ruku Dyson Airblade V ima dve oštrice vazduha čija širina obuhvata svaku ruku kako bi s njih ostrugala vodu poput brisača vetrobranskog stakla.

 
Upravljanje bez dodira

Vazduh aktiviraju senzori.

 
Sigurno dodirivanje

Eliminiše do 99,9% površinskih bakterija.

 
Brzo čišćenje

Mala površina - jedan glatki komad maske s otvorima za vazduh izbušenim CNC mašinom.

 
5-godišnja garancija.

Svi sušači za ruke Dyson Airblade™ isporučuju se uz 5-godišnju garanciju.

PREUZMITE UPUTSTVA ZA MONTAŽU I TEHNIČKI NACRT DYSON AIRBLADE V12 SUŠAČA ZA RUKE


NENAJO salon keramike - sušači za ruke Dyson Airblade - ovlašćeni uvoznik za Srbiju


Za više informacija posetite naš sajt:  www.airblade.co.rs            Telefon za informacije: +381 11 3119470
 

 

Čitanja: 486 | Komentara: 0

Dodaj komentar