Duten inox sanitarna oprema

Duten je francuski premium brend beskontaktnih, senzorskih slavina, dozatora, inox galanterije i ostale opreme koja zadovoljava visoke standarde u opremanju sanitarnih prosora. Funkcionalnost, dizajn, kvalitet izrade i dugotrajnost su osobine koje krase Duten proizvode. Ekskluzivan dizajn celokupnog asortimana proizvoda, kvalitetnih materijala i komponenata, kao i pažljiva provera svake razvojne faze garantuju da će odabir bilo kog modela iz ponude biti siguran izbor.

Preuzmite katalog Duten

ODABERITE Duten proizvod

ODABERITE Dyson Airblade sušač za ruke

 

 

Dyson Airblade Wash&Dry i Duten savršena higijena

Dyson Airblade Wash&Dry sistem pranja i sušenja ruku u kombinaciji sa Duten dozatorom tečnog sapuna zadovoljava u potpunosti funkcionalnost i estetiku, a omogućeno je energetski efikasno, beskontaktno, higijensko pranje i sušenje ruku.

Dyson Airblade Wash&Dry WD04 stojeća varijanta u kombinaciji sa Duten S295-S stojećim senzorskim dozatorom u mat inox obradi pruža veoma elegantno i efikasno rešenje pranja i sušenja ruku.

Dyson Airblade Wash&Dry WD06 zidna varijanta u kombinaciji sa Duten S260-S zidnim senzorskim dozatorom u mat inox obradi funkcionalno veoma praktična za održavanje, jer nema direktnog dodira elemenata za pranje i sušenje ruku sa umivaonikom.

Duten beskontaktno pranje i sušenje ruku

Senzorske, beskontaktne slavine od visokokvalitetnog čelika AISI 304 u završnoj obradi inox visoki sjaj, inox mat ili crnoj mat sa ili bez podešavanja temperature vode na telu slavine. Za modele bez podešavanja temperature vode na telu slavine, u slavinu se dovodi predmešana voda. Napajanje slavine na 220V ili na baterije. Kombinovanjem Dyson Airblade V HU02 sušača za ruke u inox kućištu sa Duten R350-B senzorskom stojećom slavinom i S250-B senzorskim dozatorom sapuna u sjajnoj inox izvedbi omogućeno je veoma efikasno rešenje pranja i higijenskog sušenja ruku u Galerija shopping centru u Beogradu.

Zahtevi za sanitarnim prostorima u kojima su elementi pranja i sušenja ruku smešteni unutar ogledala su sve veći. Kombinovanjem Duten S270 beskontaktnog dozatora tečnog sapuna, senzorskih zidnih slavina Duten R360-B u sjajnox inox izvedbi sa predmešanom vodom i Duten M430-S inox sušača za ruke snage 1800W omogućena je efikasna realizacija takvog zahteva u Beo shopping centru u Beogradu.

 

ODABERITE Duten proizvod

ODABERITE Dyson Airblade sušač za ruke

1