Duten inox sanitarna oprema

Duten je francuski premium brend beskontaktnih, senzorskih slavina, dozatora, inox galanterije i ostale opreme koja zadovoljava visoke standarde u opremanju sanitarnih prosora. Funkcionalnost, dizajn, kvalitet izrade i dugotrajnost su osobine koje krase Duten proizvode. Ekskluzivan dizajn celokupnog asortimana proizvoda, kvalitetnih materijala i komponenata, kao i pažljiva provera svake razvojne faze garantuju da će odabir bilo kog modela iz ponude biti siguran izbor.

Preuzmite katalog Duten

Upoznajte se s modelima i cenama Dyson Airblade sušača za ruke

 

 

Dyson Airblade Wash&Dry i Duten savršena higijena

Dyson Airblade Wash&Dry sistem pranja i sušenja ruku u kombinaciji sa Duten dozatorom tečnog sapuna zadovoljava u potpunosti funkcionalnost i estetiku, a omogućeno je energetski efikasno, beskontaktno, higijensko pranje i sušenje ruku.

Dyson Airblade Wash&Dry WD04 stojeća varijanta u kombinaciji sa Duten S295-S stojećim senzorskim dozatorom u mat inox obradi pruža veoma elegantno i efikasno rešenje pranja i sušenja ruku.

Dyson Airblade Wash&Dry WD06 zidna varijanta u kombinaciji sa Duten S260-S zidnim senzorskim dozatorom u mat inox obradi funkcionalno veoma praktična za održavanje, jer nema direktnog dodira elemenata za pranje i sušenje ruku sa umivaonikom.

Duten beskontaktno pranje i sušenje ruku

Senzorske, beskontaktne slavine od visokokvalitetnog čelika AISI 304 u završnoj obradi inox visoki sjaj, inox mat ili crnoj mat sa ili bez podešavanja temperature vode na telu slavine. Za modele bez podešavanja temperature vode na telu slavine, u slavinu se dovodi predmešana voda. Napajanje slavine na 220V ili na baterije. Kombinovanjem Dyson Airblade V HU02 sušača za ruke u inox kućištu sa Duten R350-B senzorskom stojećom slavinom i S250-B senzorskim dozatorom sapuna u sjajnoj inox izvedbi omogućeno je veoma efikasno rešenje pranja i higijenskog sušenja ruku u Galerija shopping centru u Beogradu.

Zahtevi za sanitarnim prostorima u kojima su elementi pranja i sušenja ruku smešteni unutar ogledala su sve veći. Kombinovanjem Duten S270 beskontaktnog dozatora tečnog sapuna, senzorskih zidnih slavina Duten R360-B u sjajnox inox izvedbi sa predmešanom vodom i Duten M430-S inox sušača za ruke snage 1800W omogućena je efikasna realizacija takvog zahteva u Beo shopping centru u Beogradu.

1