Keramika i sistemi za bazene

Proizvodnja kvalitetnih bazena misija je Casalgrande Padana. Veliki bazeni, banje i termalne kupke, vodeni parkovi, pa čak i privatni bazeni postaju sve popularniji i pretvorili su se u izuzetne arhitektonske podvige, ali i u potpuno iskorišćena i posećena društvena mesta.Istraživanje materijala, analiza projekata i upotreba evoluiranih tehničkih rešenja su srž rada dizajnerskih timova Casalgrande Padana, koji kombinuju inženjersku ekspertizu sa dugim i direktnim terenskim iskustvom.

Preuzmi katalog sistema i keramike za bazene – Water Vision

Preuzmi tehničke karakteristike

KONTAKT

Bios Ceramics® Antibakterijska efikasnost do 99,9%

U tradicionalnim kupališnim objektima, ali i u modernim velnes centrima, najvažnije je uklanjanje bakterija sa površina kako bi se sprečilo stvaranje plesni, kvasca i gljivica. Istraživanje Casalgrande Padana-e na polju antibakterijskih proizvoda dovelo je do BiosCeramics-a, tretmana sposobnog da se reši 99,9% od četiri glavna bakterijska soja.

Ova specijalna aplikacija, koja je efikasna i u potpunom mraku i poboljšava njene performanse u vlažnim okruženjima, dostupna je za celokupnu paletu Casalgrande Padana proizvoda.


Pogledaj više

 

Staze za osobe sa oštećenim vidom

Casalgrande Padana je uvek bio osetljiv na socijalne probleme i invaliditet. Iz tog razloga je razvio i kreirao projekat Granitogres Tactile, skup reljefnih kodova štampanih direktno na porcelanskim pločicama za razvoj sveobuhvatnih taktilnih staza koje nude veću autonomiju slabovidnim i slepima u javnim zgradama i urbanim sredinama uopšte.

Proizvodi za bazene

Elementi

Neglazirane porcelanske pločice

Mozaici

Mozaik od stakla

Pejzaž

Glazirane porcelanske pločice

1