Dyson Airblade sistemi pranja i sušenja ruku

Potreba za higijenom i efikasnim sistemima pranja i sušenja ruku danas je prioritet. Papirni ubrusi predstavljaju veliki trošak, a primenom Dyson Airblade sušača za ruke smanjuju se troškovi papira za sušenje ruku za 99% uz zadržavanje visokog nivoa higijene.

Preuzmite brošuru Dyson Airblade
Preuzmite kalkulator ušteda primenom Dyson Airblade

Pored higijenskog sušenja ruku, potrebu za beskontaktnim slavinama i dozatorima visokog kvaliteta, kao i inox galanterije zaokružili smo ponudom francuskog proizvođača Duten.

ODABERITE Dyson Airblade sušač za ruke

ODABERITE Duten proizvod

Dyson Airblade najbrže, higijensko sušenje ruku

Dyson Airblade predstavlja najbrže i potpuno higijensko sušenje ruku. Jedinstvena tehnologija sastoji se u upotrebi patentiranih Dyson motora koji se okreću velikom brzinom, do 90.000 obrtaja u minuti, stvarajuči vazdušnu oštricu velike brzine. Dyson Airblade ne koristi grejače, a provlačenjem ruku kroz vazdušnu oštricu voda se struže s ruku. Hepa H13 filter zadržava 99,95% čestica veličine bakterija.

Dyson Airblade Wash&Dry

Jedinstveni sistem pranja i sušenja ruku s funkcijom automatskog higijenskog ispiranja razvio je engleski Dyson. Dyson Airblade Wash&Dry armatura idealna je za sve prostore, a posebno za sanitarne prostore gde je frekvencija ljudi velika. Svaka jedinica za pranje ujedno je i jedinica za sušenje ruku, nema stvaranja gužvi oko zasebnih pozicija za sušenje ruku, tako da se izbegava i bliski kontakt s ostalim korisnicima toaleta. Poseduje HACCP, NSF, CARBON FOOTPRINT sertifikate i pogodan je za primenu i u industrijama hrane i pića, farmacije i u proizvodnim uslovima gde su zahtevi za higijenom visoki, a brzina sušenja izuzetno bitna.

Dyson Airblade 9kJ

Izuzetno štedljiv sušač za ruke koristi 9,1 kilo džula energije po ciklusu sušenja uz cenu sušenja ruku od samo 19 € godišnje u ECO načinu rada. Dyson digitalni V4 motor okreće se 75.000 puta u minuti za brzo i higijensko sušenje ruku.  Dyson Airblade 9kJ je najtiši Dyson sušač, sadrži prigušivače od pene čime se smanjuje buka tokom protoka vazduha kroz motor. HEPA H13 filter blokira 99,95 % čestica, uključujući bakterije i viruse. Curved Blade™ design dva zaobljena difuzora vazduha otvora 0,45 mm stvaraju mlaz vazduha od 624 km/h koji prati linije ruku, uklanjajući vodu brzo i higijenski. Kućište od nerđajućeg čelika dizajnirano je da traje i strogo je testirano na izdržljivost u stvarnim uslovima toaleta. Veoma je pogodan za visoko frekventne prostore.

Dyson Airblade V

Tih i elegantan model pogodan za manje sanitarne prostore sa većom frekvencijom ljudi. SLIM verzija – dubina uređaja od samo 100 mm. Zbog svog tihog rada i nivoa buke od 63dB Dyson Airblade V uz sertifikate NSF i CARBON FOOTPRINT dobitnik je i QUIET MARK sertifikata. HEPA H13 filter zadržava 99,95% čestica virusa i bakterija iz vazduha, a digitalni V4 motor omogućava brzinu sušenja ruku od 12 sek. Energetski veoma efikasan i ekonomičan uz 98% niži trošak sušenja ruku u odnosu na papirne ubruse. Antibakterijsko kućište sadrži čestice srebra, a proizvodi se u beloj i niklovanoj boji.

 

ODABERITE Dyson Airblade sušač za ruke

ODABERITE Duten proizvod

Dyson Airblade Wash&Dry WD06 I Duten S260 S Dozator

Dyson Airblade Wash&Dry WD06 I Duten S260 S Dozator

Duten Senzorske Slavine I Dozatori

Duten Senzorske Slavine I Dozatori

1