Kontinua keramika

Kontinua je naziv velikih i tankih porculanskih pločastih ploča Casalgrande Padana, najnovijeg proizvoda u konstantnom razvoju koji je dizajniran da proširi moguću upotrebu i širok opseg proizvoda marke.

Preuzmite brošuru
Preuzmite katalog

KONTAKT

Lagane ploče i velike veličine za proširenje horizonta dizajna.

Kontinua je naziv velikih i tankih porculanskih pločastih pločastih ploča Casalgrande Padana, najnovijeg proizvoda u konstantnom razvoju koji je dizajniran da proširi moguću upotrebu i širok opseg proizvoda marke. Počevši od izbora proizvoda Marmoker, Marmosmart, Onici, Pietre di Paragone, Pietre di Sardegna i Cementocollections, Kontinua proširuje asortiman pločama debljine 6,5 mm dimenzija 160k320 cm, 120k260 cm, 120k240 cm, 120k120 cm i 60k120 cm, 90k180 cm i 90k270 cm.

Oni se mogu integrisati sa proizvodima tradicionalne debljine, pomažući u ispunjavanju dodatnih zahteva savremenog dizajna.

Mešavina veličina i debljina čini svaki projekat jedinstvenim.

Kombinacijom tradicionalnih formata debljine i porculanskih pločica Kontinua od kamena, uspjeli smo povećati broj kreativnih kombinacija koje su dostupne dizajnerima, omogućavajući postizanje stilskog i vizualnog kontinuiteta između različitih prostora i osiguravajući maksimalnu svestranost upotrebe u različitim područjima.

To uključuje integrisana rešenja za podove i obloge, tehničke primene poput ventiliranih fasada i obloga, pa čak i velike projekte poput javnih površina, velikih komercijalnih površina, urbanih projekata, jahti, vellnessa i stambenih prostora.

Velika veličina ploča otkriva izvrsne teksture na njihovim površinama, pa ih se može naizmenično koristiti s porculanskim kamenom od 10 mm debljine, što garantuje stilski kontinuitet i jasnu definiciju.

Pogodni su za prostore sa raznovrsnom upotrebom, pružajući estetsku i funkcionalnu koordinaciju sa velikim ekspresivnim potencijalom.

Ekskluzivne, personalizovane oblasti primene

Pored toga, porculanske pločice Kontinua od kamena mogu se lako izrezati i izbušiti za potrebe ili prilagođene aplikacije. Dobro se podnose oblastima nameštaja i enterijera, uključujući izrađene komade kao što su kuhinjske radne površine, kupatila, stolovi, vrhovi nameštaja, ormari i pregradni zidovi, otvarajući svet mogućnosti za dizajnere. Sve Kontinua pločice dostupne su i u sledećim verzijama: Bios Antibakterijski, sa sertifikovanim antibakterijskim svojstvima, i Bios Self-Cleaning®, koji se sam čisti i takođe pomaže u raspršivanju štetnih sredstava.

Neka vas inspiriše ogroman izbor formata, površina i dizajna koji su dostupni u kolekcijama Cemento, Marmoker, Pietre di Paragone i Pietre di Sardegna i ubrizgajte neki svoj stil u svaki prostor!

1