Kontinua keramika

Kontinua je naziv velikih i tankih porcelanskih ploča Casalgrande Padana, najnovijeg proizvoda u konstantnom razvoju koji je dizajniran da proširi mogućnosti primene i proširi opseg proizvoda.

Preuzmite brošuru
Preuzmite katalog

KONTAKT

Lagane ploče i velike veličine za proširenje horizonta dizajna

Počevši od izbora proizvoda Marmoker, Marmosmart, Onici, Pietre di Paragone, Pietre di Sardegna i Cemento collections, Kontinua proširuje asortiman pločama debljine 6,5 mm dimenzija 160×320 cm, 120×260 cm, 120×240 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 90×180 cm i 90×270 cm. One se mogu integrisati sa proizvodima tradicionalne debljine, pomažući u ispunjavanju dodatnih zahteva savremenog dizajna.

Kombinovanje veličina i debljina čini svaki projekat jedinstvenim

Kombinacijom tradicionalnih formata i debljina i porcelanskih pločica Kontinua od kamena, uspeli smo povećati broj kreativnih kombinacija koje su dostupne dizajnerima, omogućavajući postizanje stilskog i vizualnog kontinuiteta različitih prostora i osiguravajući maksimalnu svestranost upotrebe u različitim područjima. To uključuje integrisana rešenja za podove i obloge tehničke primene poput ventiliranih fasada, pa čak i velike projekte poput javnih površina, velikih komercijalnih površina, urbanih projekata, jahti, wellnessa i stambenih prostora. Velika veličina ploča otkriva izvrsne teksture na njihovim površinama, pa ih se može naizmenično koristiti s porcelanskim kamenom od 10 mm debljine, što garantuje stilski kontinuitet i jasnu definiciju. Pogodni su za prostore sa raznovrsnom upotrebom, pružajući estetsku i funkcionalnu koordinaciju sa velikim ekspresivnim potencijalom.

Ekskluzivne, personalizovane oblasti primene

Pored toga, porcelanske pločice Kontinua od kamena mogu lako da se seku i buše za prilagođavanje potrebama. Veoma su pogodne u oblastima nameštaja i enterijera, uključujući izrađene komade kao što su kuhinjske radne površine, kupatila, stolovi, vrhovi nameštaja, ormari i pregradni zidovi, otvarajući svet mogućnosti za dizajnere. Sve Kontinua pločice dostupne su i u sledećim verzijama: Bios Antibakterijski, sa sertifikovanim antibakterijskim svojstvima i Bios Self-Cleaning®, koji se sam čisti i pomaže u raspršivanju štetnih sredstava. Neka vas inspiriše ogroman izbor formata, površina i dizajna koji su dostupni u kolekcijama Cemento, Marmoker, Pietre di Paragone i Pietre di Sardegna i unesite svoj stil u svaki prostor!

1